Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Vårstvej, 9260 Gistrup

Økonomi *

Husleje

6.510,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.794,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
72 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlige rækkehuse beliggende i naturskønne, rolige omgivelser. Afdelingen ligger i Fjellerad by ca. 20 km. syd for Aalborg. Det er et børnevenligt kvarter med store grønne udenomsarealer. Der er gode busforbindelser til Aalborg. Afdelingen er bygget i 1993/94 i røde mursten og består af 1-plans rækkehuse. Der er parkeringspladser i afdelingen. Alle boliger har komfur, emhætte, ovn og køle-/fryseskab. Derudover også egen have og udhus. Der betales a´conto varme og antenne direkte til leverandøren. Det er tilladt at holde husdyr.
Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der er installeret fibernet i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Gistrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Gistrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.