Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyrenoveret villa i Nødebo

Økonomi *

Husleje

19.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
950,00 kr.
- Vand
460,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
59.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
202 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig nyrenoveret villa, atraktivt beliggende i Nødebo med udsigt til Esrum Sø. Indeholder entre med dejligt brusebadeværelse. meget lækkert køkken/alrum, bryggers med vaskemaskine og tumbler, forældresoveværelse samt 2 gode børneværelser., samt yderligere brusebadeværelse.
trappe til 1ste salen, der i dag er indrettet som meget stor stue (i 2 afdelinger) adskilt af brændeovn og med den skønneste udsigt over Søen

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Fredensborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Fredensborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.