Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Flot veldisponeret villa i børnevenligt kvarter i Odder

Økonomi *

Husleje

9.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
126 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot velholdt villa beliggende i et eftertragtet kvarter i Odder, Saloparken. Villaen ligger højt med grønne arealer omkring og med stisystemer til skole og Odder centrum løbende lige udenfor grunden. For enden af vejen ligger et fællesareal for området med legeplads, som holdes af den velfungerende grundejerforening, der også står for vedligehold af fællesarealerne, herunder snerydning af vejene om vinteren og afholdelse af fælles aktiviteter.

Fra villaen er der få hundrede meter til Vestermark Skolen, børnehave og naturoplevelser i Balle Skov. Desuden er der kort afstand til indkøbsmuligheder og, via stierne, til Odder centrum, hvor der bl.a. findes en biograf, bowlinghal, Fitnesscenter og sportsaktiviteter.

Selve villaen er privat beliggende med en flot beplantet skråning væk fra vejen og med hæk omkransende haven som udgøres af et større græsareal, frugttræer, smukke buske og en god terrasse med udgang fra køkken/alrummet.

Man parkerer bilen i den overdækkede carport, hvor der også findes et godt indbygget skur. Fra carporten er der direkte adgang til entréen, hvor der findes indbyggede skabe og vaskefaciliteter.

Fra entréen kommer man til et stort, pænt, køkken-/alrum med klinkegulv og vinduer og døre mod haven og terrassen. Herfra fordeler villaens resterende rum sig.

Selve køkkenet er etableret med en halvmur som pænt afgrænser køkken fra spiseområdet. Her er god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Spisearealet har en størrelse, som sagtens kan rumme hele familien. En fransk dør afgrænser stue fra spisestuen. Stuen er ligeledes af en god rummelig størrelse og har pæne trægulve samt store vinduespartier mod haven fra flere hjørner.

Husets 3 værelser fordeler sig fra køkken-/alrummet i 2 afdelinger. En forældreafdeling med stort soveværelse indeholdende indbyggede skabe og et højt vindue med udsigt til have samt et pænt badeværelse med pænt skabsarrangement og muret bruseniche. I den anden sektion finder man derudover 2 gode værelser.

Al forbrug betales dirkete til forsyningsselskaberne udover huslejen.

Der er etableret alarm, som kan overtages efter nærmere aftale.

Huset udlejes pr. 1. juli 2020 for en periode på 3 år.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Odder?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Odder. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.