Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Rosensgade, 8300 Odder

Økonomi *

Husleje

12.500,00 kr.

Forbrug
2.250,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
37.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
152 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålet er beliggende i Rosensgade midt i Odder by, hvor der er mulighed for at drive detailhandel. I alt 192 kvm butikslejemål som fordeler sig med 152 kvm i stueplan og 40 kvm kælder med god lagerplads.

Lejemålet er indrettet med et regulært salgsareal i stueplan med primær facade mod Rosensgade. I stueplan findes desuden et baglokale, som evt. kan bruges til kontor samt et køkken. Der er fra lokalet adgang til trappe til lejemålets kælder. Lejemålets indretning og placering henvender sig til mange forskellige former for butik.

Man er midt i hjertet af Odder. Der er masser af butikker i forvejen, og man mærker tydeligt pulsen og den livlige atmosfære. Rosensgade dækker over størstedelen af Odders butiksområder og er i umiddelbar forbindelse med offentlige transportmidler og rigtigt gode p-forhold i nærheden, ikke mindst at der er gratis parkering i hele Odder. I omådet er der et højt antal af butikker samt spisesteder, så basis for et godt kundeunderlag er her allerede.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Odder?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Odder. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.