Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lækkert nyt træhus fra 2018 i Solbjerg

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
133 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her udbydes et næsten nyt træhus på 133 godt udnyttede beboelseskvadratmeter til leje for en nærmere aftalt periode.

Huset er opført i 2018 og fremstår stort set nyt.

Der er ingen spildpalds i boligen, som indeholder gode, brugbare rum med stor vægt på oplevelsen af lys og luft omkring sig.

Der er indgang til en midtergang, hvorfra samtliege af husets rum fordeler sig. Herfra findes 3 gode soveværelser, som alle har udgang til haven, bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter samt et flot og lækkert badeværelse med både brus og kar samt seperat toilet. Fordelingsgangen munder ud i husets hjerterum - et lækkert og lyst køkken-/alrum med loft til kip, store vinduespartier til alle sider og flere udgange til haven. Vinduespartiet for ende af stuen vender mod baghaven, som grænser op til grønne marker. Her er en skøn udsigt med masser af natur.

Selve køkkenet er i hvide elementer og indeholder alt det nødvendige i hårde hvidevarer.

Grunden er opført i græs med en stor, flot terrasse udenfor køkken og stue.

Der er grusbelagt indkørsel, men der vil i lejeperioden blive opført en carport til parkering af bilen i tørvejr.

Solbjerg er en mindre by ca. 15. km. syd for Aarhus centrum. Solbjerg har, som ligesom de fleste omliggende byer, været i kraftig vækst de senere år, hvilket bevirker at udbuddet af muligheder i lokalområdet blot vokser sammen med befolkningen.

I Solbjerg findes et godt og aktivt foreningsliv. Her er flere dagligvarebutikker, daginstitutioner, skole og fritidsordning samt stisystemer, så børnene sikkert kan transpotere sig rundt i byen. Derudover har Solbjerg en fantastisk natur omkring, herunder kan nævnes et stort skovareal nord for byen og Astrup Mose, som er et rekreativt område øst for byen.

Villaen udlejes snarest for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år.

Forbrug betales ud over huslejen til div. forsyningsselskaber.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Solbjerg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Solbjerg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.