Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Bredgade, 5485 Skamby

Økonomi *

Husleje

8.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
289 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stort flot og rummelig stuehus til gård, beliggende nær Skamby, og med kun ca. 15. minutters kørsel til den Fynske Motorvej. Huset er velegnet til bolig for flere generationer, og har mange gode indretnings muligheder. Boligen er beliggende nær en svineproduktion, men der er kun meget få gener fra denne. Boligen indeholder i stueplan stor præsentabel hall med trappe til 1. sal, pænt lyst køkken med god spise plads, bagindgang/bryggers, fint badeværelse med bruseniche, meget stor opholdsstue med plads til det store spisebord, flot rummelig tv-stue med udgang til stor terrasse, kontor/værelse. Gulvene i alle rum er de gode gamle trægulve fra huset er bygget. På 1. salen finder man stort flot soveværelse med direkte adgang til imponerede badeværelse, hvor der både er bruseniche og badekar, mellemgang til 2 store sammenhængende værelser, ekstra værelse og ekstra trappe ned til bagindgangen. Til boligen findes også pæn en tør kælder med vaskerum, og flere gode opbevarings rum. Lejerne har fuld adgang til egen stor have med flere terrasser, drivhus og mange frugttræer. Ligeledes kan lejer råde over 2 garager, samt nogle opbevarings rum i nærliggende bygning. Hele boligen opvarmes via et stort fælles træpille anlæg og udgiften til varme fastsættes til et fast beløb pr. måned. Husdyr kan tillades efter nærmere aftale. Jeg glæder mig til at vise jer denne skønne bolig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skamby?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skamby. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.