Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Moderne hus i grønne omgivelser

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.350,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
46.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
159 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2020
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Huset ligger i starten af Helsinge by, med gåafstand til et fredet naturområde; Høbjerg Hegn. Huset er opført i 2001 og fremstår meget moderne, med en praktisk rumfordeling, store åbne rum og en god placering på grunden.

Man ankommer i husets hall, som er placeret i midten af huset. Herfra er adgang til det store, åbne køkken der ligger i forbindelse med stuerummet. Køkkenet er udført med god spiseplads samt alle nødvendige hårde hvidevarer. Stuerummet ligger i åbent forbindelse og er karakteriseret ved et flot, 6-kantet vinduesparti, der giver et godt naturligt lysindfald.
Videre adgang til husets bryggers og 2. indgang, indrettet med vaskefaciliteter, ekstra hvidevarer mv..
I husets anden ende er der indrettet fire gode soveværelser i forskellige størrelser. To af disse er udført med indbyggede skabe, hvor et andet er oplagt at indrette som hjemmekontor eller gæsteværelse. I sammenhæng med værelserne forefindes to gode badeværelser - begge med separat brus.

Fra husets hall er der udgang til en skøn, sydvendt træterrasse med gode anvendelsesmuligheder. Her er rigeligt plads til lounge møbler, spisebord, overdækning mv.. Herfra er videre gang ud i husets have, der er i en god størrelse med en fin græsplæne bag huset. Der er fri passage rundt om hele huset. Til huset hører en carport med plads til én bil og en lang indkørsel med plads til flere biler.

Udlejes ikke som delebolig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Helsinge?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Helsinge. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.