Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Seniorvenlig 3-værelses lejlighed i boligfællesskabet Ibihaven

Økonomi *

Husleje

9.425,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
600,00 kr.
- El
900,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
28.275,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
76 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lige øst for Slagelse – i Skovbrynet mellem grønne marker og gamle gårde – bygger vi Ibihaven, som står klar i oktober 2020.

Ibihaven bliver et fællesskab med 76 moderne, bæredygtige lejeboliger for voksne uden hjemmeboende børn. Boligerne bliver overskuelige, fremtidssikrede hjem, der kommer til at kræve et minimum af vedligehold.

Boligerne i Ibihaven har både privat altan eller terrasse og et forareal med direkte udgang til 1520 kvm fælles, overdækket atriumhave, hvor der altid er grønt – og hvor der hverken er blæst eller frost.

Atriumhaven er indrettet i forskellige zoner med rum til både ro, fordybelse, motion, kreativitet og til socialt samvær. Som en del af dit lejemål i Ibihaven får du også adgang til et fælleshus med køkken, gæsteværelser, værksted og hobbyrum, delebil, en stor udendørs have og en række interesseudvalg, som du kan vælge at engagere dig i.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Slagelse?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Slagelse. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.