Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Nørregade, 8740 Brædstrup

Økonomi *

Husleje

4.961,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
14.883,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
72 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
2. vær. lejlighed, med mulighed for at inddrage noget af stuen til et ekstra værelse. Ligger på 1. sal. Lejligheden består af køkken med spiseplads, stor spise-/opholdsstue soveværelse med faste skabe, badeværelse med egen vaskemaskine. Energimærke C, derfor billig i opvarmning. Centralt beliggende i Brædstrup midtby tæt ved indkøb. Busstoppested på den anden side af gaden. Gode p-forhold i gården, hvor der også er en fælles have, som lejerne må benytte. Porttelefon med opluk fra lejligheden. Ingen husdyr.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Brædstrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Brædstrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.