Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Østre Hougvej, 5500 Middelfart

Økonomi *

Husleje

3.828,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
350,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
45 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I denne afdeling gælder vedligeholdelsesreglementet efter A-ordningen.

Husdyr er ikke tilladt

Helt nyrenoveret afdeling med et flot arkitektonisk udtryk. Deudieboliger er fordelt på tre plan og i forskellige størrelser fra 39 m2 til 59 m2. De fleste af boligerne er totalrenoverede. Fra en del af boligerne er der en fin udsigt mod marinaen i Middelfart og Lillebælt.
Boligerne er indrettet med eget køkken, bad og toilet - et fælles vaskeri ligger i kælderen. En centralt placeret elevator sørger for let adgang - også for gangbesværede og kørestolsbrugere. Foran og bag bygningerne er der grønne fællesarealer, cykelskure og plads til renovationsløsningen.
"Kollegiet" ligger bare 10 minutters gang til banegården i Middelfart og med tog derfra når du Odense centrum på bare 25 minutter.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Middelfart?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Middelfart. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.