Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Graven, 8700 Horsens

Økonomi *

Husleje

7.681,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.150,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.847,00 kr.
- Depositum
23.043,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
140 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
(NB: Pga. de nuværende lejere, er det ikke muligt at få fremvisninger før den 15/8) Super fed 3½-værelses lejlighed beliggende på Horsens strøg - Nabo til Corfitz & Mackies. Lejligheden har højt til loftet med stuk, køkken fra 2011, flotte afhøvlede og lakerede trægulve, fordelt på 2 etager. Lejligheden har egen indgang fra baggården via en låst port - så ingen der forstyrrer om natten. Lejligheden ligger ovenpå en stille restaurant. Indretning: 1. sal: Entre, Køkken, alrum/spisestue, stor dobbeltstue, bad samt trapperum til overetagen. 2. sal: Trapperepos samt 2 store og 1 lille værelse. Lejligheden er velegnet som delelejlighed for 2 venner/veninder. Der er ingen altan. Eventuel parkering foregår på offentlige p-pladser i området. Lejer skal tale og skrive flydende dansk, så vi undgår kommunikations- og kontraktmæssige problemer.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Horsens?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Horsens. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.