Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Krimsvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.900,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.900,00 kr.
- Depositum
44.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker 4-værelses lejlighed lige ved Amager Strand

udlejer har nu fornøjelsen af at udleje denne skønne lejlighed, beliggende på 1. etage af Øresundstårnet.

Lejligheden fremtræder lys og lækker, samtidig med at der er en skøn udsigt fra altanen. Lejligheden er bestående af entre med plads til sko og overtøj samt pænt badeværelse med separat bruseniche og tilhørende vaskemaskine/tørretumbler. Stort køkken alrum med plads til både spiseplads og stueafdeling, samt medfølgende hårde hvidevarer: ovn, emhætte, komfur, køle/fryseskab og opvaskemaskine.

Lejligheden har 3 soveværelser med plads til seng og opbevaring, endvidere findes et godt depotrum i lejligheden.

Området byder på det fantastiske Amager Strand, der er et populært sted på grund af stranden og de store grønne områder. Desuden findes både indkøb, Metro, fitness og restaurant inden for to minutters gang fra lejligheden.

Øresundstårnet ligger på hjørnet af Øresundsvej og Krimsvej på Østamager og bliver Københavns næsthøjeste boligejendom med 20 etager og beliggenhed i verdensklasse. Med metroen til den ene side, vandet til den anden og butikker midt i mellem er alt inden for rækkevidde. Det østlige Amager er under fascinerende forvandling med fokus på frihed, grønne arealer, fællesskab med plads til individualitet og en perfekt balance mellem bevaring og fornyelse. Butikker, cafeer, udbygning af skole og børnepasningsmuligheder er lige rundt om hjørnet og med et minut til metroen, er du sikret hurtig transport.

Lejligheden er klar til overtagelse 15.09.20

Husdyr: Ikke tilladt

Der er 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i København?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i København. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.