Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vesterå, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.995,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
23.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
152 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden på 152,1 m2 (dette areal er brutto og indeholder derfor en del af fællesarealerne) indeholder en entré, eget toilet med bruseniche, et rummeligt køkken, tre værelser og et lille pulterkammer. Måden, som lejligheden er opbygget på, er ideel for lejere, der gerne vil have en room mate, men som stadig gerne vil have muligheden for at være alene på sit eget værelse. Alle væggene i lejligheden er malet hvide, og der er egen vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet står i et stort rum, hvor den resterende del af rummet sagtens kan bruges som spisestue og/eller opholdsrum. Køkkenet indeholder desuden en vask, et køle-/fryseskab, et komfur med emhætte og godt med skabs- og bordplads.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.