Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Lysbrolysningen, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

9.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
29.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Køkken-alrum og stue

Når du kommer ind i lejlighedens rummelige køkken-alrum, vil du med det samme se, at dette rum er boligens hjerte. Her kan du både lave mad, spise middag med gæster eller slænge dig foran tv’et i et hyggeligt sofaområde. Her er god plads til at indrette en indbydende spiseplads, og du kan sågar også fortsætte ud på altanen/terrassen, som du har adgang til fra køkken-alrummet.

Soveværelse og værelser

Lejligheden indeholder tre værelser, som består af et stort soveværelse og to værelser, som er oplagt at bruge til enten børneværelser, kontor eller gæsteværelse. I alle værelser er der indbyggede garderobeskabe, som sikrer god plads til opbevaring.

Badeværelse med vaskesøjle

Boligens lyse og moderne badeværelse er indrettet med toilet, bruseniche samt en praktisk vaskesøjle, som indeholder både vaskemaskine og tørretumbler.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Silkeborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Silkeborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.