Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Ribersgade, 8700 Horsens

Økonomi *

Husleje

8.350,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
43.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
NYBYGGERI - Lilli Gyldenkildes Torv.

Indflytning november/december 2020 i familieboligerne.
Indflytning januar 2021 i ungdomsboligerne.

udlejer HORSENS bygger:
248 familieboliger der bliver både 2-, 3- og 4-værelses boliger i moderne, lyst design i etagebyggeri.

101 ungdomsboliger står klar til januar 2021. Alle er 1-værelses boliger med eget køkken og bad.

Hele området vil over de kommende år blive udviklet til en helt ny bydel med butikker, restauranter, boliger og ikke mindst grønne områder omkring Bygholm Å.

UDLEJNINGEN AF FAMILIEBOLIGERNE ER IGANG! En del boliger er allerede udlejet, men der få 2 værelses tilbage, men flere muligheder for 3 og 4 værelses.

FREMVISNING !
Vi har fået lavet en rigtig fin 4 værelses prøvebolig, men der vil også være mulighed for at se nogle 2 og 3 værelses typer.

Hver onsdag kl. 14.00 er der fremvisning af forskellige lejlighedstyper på 1. sal i blok E. Mød op ved Servicecenter Horsens, Ribersgade - de viser dig vej.
Kontakt os for fremvisning i Blok A og B.

ÅBENT HUS !
Åbent hus i Blok E, Ribersgade:
Lørdag d. 3. oktober 2020 kl. 11 - 13
Lørdag d. 24. oktober 2020, kl. 11 - 13
Søndag d. 8. november 2020, kl. 11 - 13
Søndag d. 22. november 2020, kl. 11 - 13

Til åbent hus vil der udover prøveboligen være åben for enkelte andre boligtyper, både 2 og 3 værelses boliger.
VI PASSER PÅ HINANDEN. VI ANBEFALER AT DU BÆRER MUNDBIND, BRUGER HÅNDSPRITTEN OG HOLDER AFSTAND.

Du kan også finde billeder og video fra prøveboligen på hjemmesiden.

BROCHURE
Du finder brochuren over både familieboliger og ungdomsboliger på hjemmesiden.

ANTENNE: YouSee kan leverer signal men andre udbydere har også mulighed for at leverer signal. Der er ingen tilslutningspligt. Lejer skal selv sørge for tilslutning hos den ønskede udbyder. FORBRUGSREGNSKAB: Første forbrugsregnskab er som følger: Familieboliger - Bo. 1 – ** **-**-**20 - 31/12 2021, 14 måneder. Bo. 28 – 1** **-**-**20 - 31/12 2021, 12,5 måneder. Bo. 163 – 2** **-**-**20 - 31/12 2021, 13 måneder Ungdomsboliger - Bo. 249 – 3** **-**-**21 - 31/12 2021, 12 måneder. Efterfølgende forbrugsregnskab vil være for 1/1 - 31/ 12. HUSDYR: Det er tilladt at flytte ind med enten 1 hund eller 1 kat. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat, skal indhentes hos Lejerbos Servicecenter ved indflytning. Der må IKKE genanskaffes, når husdyret dør eller afskaffes på anden vis. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur (dog ikke kaniner). Hund og kat skal føres i snor, på afdelingens område. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmatif, Bullterrie, Dogo, Agentino, Doge de Bordeaux, Pitt Bull Terrie, American Bull Terrie og Tosa Inu, samt krydsninger, hvor blot én af disse racer indgår. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og er derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr - der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne, ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj - herunder gøende hunde. Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine. Der tilhører ikke gratis parkering i området. Der er begrænset mulighed for at leje en parkeringsplads, dog ikke for ungdomsboliger. Parkering kan ske jf. skiltene i området. ANGÅENDE NYBYGGERI: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Horsens?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Horsens. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.