Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Maren Turis Gade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

10.995,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
32.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
130 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne helt unikke herskabslejlighed er beliggende i en smuk velholdt ejendom med fine arkitektoniske detaljer i hjertet af Aalborg. Lejligheden blev moderniseret i 2018 med nyt køkken og nyt bad/toilet og gæstetoilet, men alle originale døre, paneler, skabe, stuk mm. er bevaret og står smukt i denne utroligt charmerende lejlighed. Lejligheden indeholder: entre med adgang til gæstetoilet og til stor stue. Herfra er der adgang til værelse og til spisestuen. Fra spisestue er der adgang til køkken med altan og til soveværelse med adgang til bad/toilet. Dette er en meget smuk lejlighed midt i Aalborg's centrale gågade, som bør ses!

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.