Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skodsborg Strandvej, 2942 Skodsborg

Økonomi *

Husleje

23.700,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.510,00 kr.
- Vand
410,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
47.400,00 kr.
- Depositum
71.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
127 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen

Her er tale om et flot moderne byggeri fra 1995-1996 med rene linjer og et moderne udtryk. Begge bygninger står flot med hvidpudset facade, hvilket sender tankerne mod varmere himmelstrøg ved Middelhavslandene. Og udsigten over vandet kan også nydes i fri luft, da alle boliger har egen terrasse/altan.

Lejligheden

Lejligheden består af rummelig entre med garderobe, stor og lang opholdsstue med udgang til østvendt tagterasse med udsigt til Øresund, samt en mindre vestvendt tagterasse. Pænt køkken med alt i hårde hvidevarer, samt grovkøkken med skabe og vaskesøjle bestående af vaskemaskine og tørretumbler. I det store soveværelse er der god plads og skabsvæg. Der er også et mindre værelse med skabe, som kan benyttes til gæsteværelse eller kontor. Udgang fra begge værelser til hjørnetagterassen. Hvidt flisebadeværelse med brus og kar, samt et gæstetoilet.

Beliggenhed

Området er oplagt for naturelskere og livsnydere, der ikke har lyst til at vælge mellem vand eller skov. Bered jer på en tilværelse hvor romantiske gåture langs vandet bliver hverdag, ligesom de varme sommerdage på stranden lige overfor, også bliver det. Og er du mere til græs og parkhygge, er Skodsborg Strandpark til for dig.

Der går stier direkte ind i Dyrehaven lige bagved den ene af de to bebyggelser. Det er ligeledes et skønt sted til en rask spadseretur, og børn får her den bedste legeplads, der findes. Med skoven så nær ved kan du endvidere følge årstidernes skiften på tætteste hold.

Der er både lokal købmand, bageri, fine spisesteder og et lille hospital i Skodsborg. Alt andet du skal bruge i hverdagen kan findes i Nærum - fem minutter på cykel igennem Dyrehaven.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skodsborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skodsborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.