Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skodsborg Strandvej, 2942 Skodsborg

Økonomi *

Husleje

21.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.250,00 kr.
- Vand
450,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
43.600,00 kr.
- Depositum
65.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
130 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden

Lejligheden er beliggende i gavlen og med vinduer mod 3 verdenshjørner. Indgang via entréen som fører til de 2 værelser, heraf soveværelse med egen lille terrasse. Badeværelset har både brus og kar.

Stuen er stor og med balkon mod Øresund. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og har også et velindrettet grovkøkken.

Ejendommen

Rammerne om dennne indbydende bebyggelse på Strandvejen nær Skodsborg er noget nær perfekte. Til den ene side ligger Dyrehaven, og til den anden har I Øresund. Bygningen er fritliggende, hvilket giver den flotteste udsigt over vandet fra langt de fleste af lejeboligerne.

Skodsborg Station er kun ti minutters gang væk, og i bil er der blot 20 minutters kørsel til København. Her er tale om flot byggeri fra 1995-1996 med rene linjer og et moderne udtryk. Bygningen fremstår flot med hvidpudset facade, hvilket sender tankerne mod varmere himmelstrøg ved Middelhavslandene. Og udsigten over vandet kan også nydes i fri luft, da alle boliger har egen terrasse/altan.

Området

Området er oplagt for naturelskere og livsnydere, der ikke har lyst til at vælge mellem vand eller skov. Bered jer på en tilværelse hvor romantiske gåture langs vandet bliver hverdag, ligesom de varme sommerdage på stranden, også bliver det.

Og er du mere til græs og parkhygge, er Skodsborg Strandpark til for dig. Der går stier direkte ind i Dyrehaven lige bagved den ene af de to bebyggelser. Det er ligeledes et skønt sted til en rask spadseretur, og børn får her den bedste legeplads, der findes. Med skoven så nær ved kan I endvidere følge årstidernes skiften på tætteste hold. Der er både lokal købmand, bageri, fine spisesteder og et lille hospital i Skodsborg. Alt andet du skal bruge i hverdagen kan findes i Nærum - fem minutter på cykel igennem Dyrehaven.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skodsborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skodsborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.