Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Pollenvænget, 8381 Tilst

Økonomi *

Husleje

10.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
250,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
32.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stort og lyst køkken-alrum

Glæd dig til et gennemlyst køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Centralt placeret i rummet er køkkenet, som har en praktisk køkkenø. På hver side af køkkenet er der plads til at indrette spiseplads og sofahjørne. I køkken-alrummet får du både en hyggelig fransk altan samt privat udgang til altan.

Gode værelser

Lejligheden har to gode værelser, hvoraf soveværelset indeholder fire garderobeskabe. Boligens andet værelse er placeret lige ved siden af og har et enkelt garderobeskab. Dette værelse er derfor oplagt at bruge til børneværelse eller kontor.

Nyt bad

Lejlighedens badeværelse er indrettet i lyse og enkle materialer og indeholder vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, brusekabine og inventar fra HTH.

Udemiljø

Lejligheden har egen altan mod gårdsiden samt fransk altan.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Tilst?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Tilst. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.