Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Pollenvænget, 8381 Tilst

Økonomi *

Husleje

9.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
250,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
29.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækkert køkken-alrum

Denne lejlighed har et dejligt køkken-alrum, hvor der er plads til at samles om madlavning og middage med gode venner. Køkkenet er placeret midt i rummet, så du kan deltage i snakken med dine gæster, mens du gør maden klar til servering.

To værelser af god størrelse

I lejligheden får du to gode værelser, hvoraf det største indeholder tre faste garderobeskabe og det andet har et fast garderobeskab. Værelserne er placeret i hvert sit hjørne af lejligheden med indgang fra køkken-alrummet, hvilket gør lejligheden oplagt som delebolig.

Lyst badeværelse

I lejlighedens badeværelset har du en praktisk vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er badeværelset indrettet med brusekabine og toilet og inventaret er fra HTH.

Terrasse

Fra køkken-alrummet har du udgang til en terrasse, der ligger tilbagetrukket på hjørnet af bygningen.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Tilst?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Tilst. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.