Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Pollenvænget, 8381 Tilst

Økonomi *

Husleje

11.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
250,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
33.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Rummeligt køkken-alrum

Lejlighedens beboere kan samles i det skønne køkken-alrum, der indbyder til mange timers ophold og leg. Her er et lækkert køkken med alt, hvad du skal bruge af hvidevarer, og her er plads til både spiseplads og sofakrog.

Gode værelser med skabe

Lejligheden har tre rummelige værelser, hvoraf to er samme størrelse, og indeholder fast garderobeskab. Herudover er der god plads til at have en seng og et skrivebord stående. Det sidste værelse er lidt større end de øvrige og har hele fire skabe til opbevaring af garderoben.

Badeværelse med vaskefaciliteter

Badeværelset er opført i enkle kvalitetsmaterialer og indeholder en praktisk vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, toilet og brusekabine.

Privat altan

Glæd dig over at have direkte udgang til egen altan fra køkken-alrummet fra lejlighederne på 1. sal, hvor der er plads til et cafésæt, grill og krukker.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Tilst?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Tilst. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.