Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sønderhaven, 8740 Brædstrup

Økonomi *

Husleje

8.472,00 kr.

Forbrug, heraf:
500,00 kr.
- Varme
250,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.472,00 kr.
- Depositum
25.416,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 31. januar 2021
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På byens bedste beliggenhed, Søndergade lige midt i byen, kommer et nyt, grønt boligområde. Vi har valgt at kalde det Sønderhaven. Her bor du blot et stenkast fra alle hverdagens fornødenheder. Fra byens handelsliv, dagligvarebutikker, skole, idrætsanlæg og spisesteder. Du bor tæt på de fantastiske grønne områder, der omgiver byen. Den gamle banesti. Den store, grønne bypark Folkeparken. Og bakkelandet omkring byen, der blandt andet byder på Den Genfundne Bro, Gudenåen og et smukt og varieret landskab. Her kan livet og hverdagen leves i rolige, grønne omgivelser og alligevel tæt på alt.

Filosofien er, at områdets klimaaftryk skal være i bund og boligglæde, fællesskabsfølelse og biodiversitet i top.

Grønne områder Områdets i alt 77 boliger har fælles parkeringskælder, så biltrafikken i området holdes på et minimum. Det giver plads til varierede, grønne omgivelser med masser af lys og luft. Mellem boligerne er der forskellige planter, træer, høje græsser og stier, som giver området en helt særlig grøn profil og god plads til ophold, aktiviteter og leg. Sønderhaven er nemlig også for børn. Derfor er der indrettet både naturlegeplads og tarzanbane, som giver masser af mulighed for at få frisk luft og røde kinder. Stærke fællesskaber Sønderhaven har eget bofællesskab med 26 boliger og et fælles hus, som danner en fælles ramme om måltider, aktiviteter, hverdag og fest.

Det samme gør Sønderhavens markante torv. Her kan aktiviteterne i Fælleshuset trække udenfor og torvets forskellige plateauer giver mulighed for boldspil og fælles aktiviteter. Omkring bofællesskabet indrettes også en grønthave, hvor bofælles skabets beboere kan dyrke deres egen frugt og grønt og en frugtlund, hvor Sønderhavens beboere kan dyrke fællesskabet på tværs- nyde de blomstrende frugttræer i foråret, grillaftener om sommeren og frugterne om efteråret.

Oplysninger, mål, udgifter og leje er taget udgangspunkt i bolig nummer 42 bygning B

Lejlighederne findes i størrelserne 62-116 m2 2 til 4 værelse, hvor huslejen spænder mellem 6.210kr.-9.263kr.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Brædstrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Brædstrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.