Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2-værelses lejlighed i Slagelse

Økonomi *

Husleje

6.623,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.246,00 kr.
- Depositum
19.869,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
2 værelses lejlighed på Hellig Anders Park, Slagelse på 75 m2. Husleje er på 6.623 kr og forbrug er på 600 kr. Der er ikke husdyr tilladt i lejligheden.

Bemærk

Beløbet for a conto opkrævningen er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Opkrævning af a conto forbrug dækker betaling til vand og varme. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er man registreret hos RKI, kan man ikke komme i betragtning til leje af boligen. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Slagelse?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Slagelse. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.