Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Bredgade, 5592 Ejby

Økonomi *

Husleje

6.050,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
350,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
20.955,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen består af 18 charmerede lejeboliger i nyrestaureret bygning i 3 etager lige i hjertet af Ejby. Alle boligerne er ikke ældrevenlige, men seniorvenlige, men kan lejes ud til alle. Boligerne er med 2 elevatorer i ejendommen. Der er parkeringsplads til beboerne foran bygningen samt et dejligt gårdareal bagved. Afdelingen har desuden et fællesvaskeri og alle lejemål har komfur og køleskab.
Afdelingen ligger meget centralt i Ejby i gå-afstand fra indkøb og transport. Der er en 30 min. transport til Odense og 20 min. transport til Frederericia. Der er gode togforbindelser og afdelingen ligger lige ved motorvej E20.

Indret dig som du vil
Du kan frit indrette dig som du vil og forbedrer du boligen kan du få op til 100.000 kr. i godtgørelse ved fraflytning. Læs mere om dine muligheder under ”ændre boligen” her på siden. Flere beboere har inddækket altan eller indrettet udestue.
Vedligeholdelse
Bebyggelsen er velvedligeholdt og en ejendomsfunktionær kommer hver uge og vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Ejby?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Ejby. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.