Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Hus på 145 m2 med 2 badeværelser og 1.000m2 grund

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
145 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Huset er med sol til el fanger dvs der er meget lave energi udgifter idet huset er opvarmet med El. Der er 2 badeværelser plus 1 gæstetoilet, alle badeværelser er med samme fliser som på billederne, samt 3 værelser plus stue samt spisekøkken. Grunden som er omkring de 1.000m2 ligger afskærmet fra vejen og består af græs og enkelte træer og er således nem at holde. Det er tilladt at holde husdyr i mindre omfang, hvilket skal aftales på forhånd. Køkkenet er af ældre dato men fungerer upåklageligt, dog er der ikke indstalleret opvaskemaskine.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Frederiksværk?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Frederiksværk. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.