Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Hesbjerglund, 5492 Vissenbjerg

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
- Afdeling sammensat af flere tidligere afdelinger

Boligerne
- Lyse boliger til alle
Hesbjerglund tilbyder ét, to-, tre- og firerumsboliger i flere prisniveauer alt efter dit behov. Ungdomsboligerne er étrumsboliger. Rummene i alle boliger er lyse og fine med parketgulve i bøg. Soveværelserne er lyse med faste skabe. Badeværelset fremstår med lyse fliser, bruseniche, toilet samt gjort plads til vaskemaskine. Køkkenet er lyst og rummeligt med god skabs- og køkkenbordsplads. Alle køkkener i familieboligerne er udstyret med et køle-fryseskab, komfur, og emhætte. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen med udgang til en dejlig terrasse, hvor du kan skabe en oase med havebord og stole samt krukker. Nogle af terrasserne er overdækkede og har hegn rundt om. Du er velkommen til at indrette haven efter eget ønske. Der findes otte yderligere skure på området, som uddeles efter venteliste via Kundeservice på telefon ** ** ** **.Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme opkræves som et månedligt aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
- Skøn samling af ejendomme

Søndersøvej
- Totalrenoverede boliger i år 1995
Denne ejendom består af toetagers byggerier og villalejligheder, hvor villalejlighederne er opført med lejemål i to plan med indvendige trin. Boligerne blev opført i år 1927, og blev totalrenoveret i år 1995. Disse skønne boliger er placeret centralt i Vissenbjerg, og der er skønne fælles udearealer med tilhørende bordbænkesæt og fælles cykelskur ved afdelingen. Til boligerne medfølger der eget skur, undtagen i .... Det er dog muligt at leje et ekstra skur i afdelingen, hvis der er behov for det. Til besøgende er der rigtig gode parkeringsmuligheder nær boligerne.

Senhjerneskadecenter- Hyggelig afdeling i Vissenbjerg med skønne bålstederDenne hyggelige afdeling er placeret 1,5 km. fra Vissenbjerg centrum. Til afdelingen er der nogle skønne græsarealer og en skøn fælles terrasse, hvor der står bordbænkesæt til fri afbenyttelse. Derudover er der også bålsteder ved afdelingen, hvor sommeraftenerne kan nydes ude sammen med de resterende beboere. Til besøgende er der gode parkeringsmuligheder ved afdelingen, og der er aflåste cykelskure.

Vestergade
- Central placeret afdelingDenne hyggelige afdeling er placeret i centrum af Vissenbjerg, og trods den centrale placering så er der stadigvæk gode parkeringsmuligheder nær afdelingen. Afdelingen er bestående af et toetagersbyggeri, som blev opført i år 1960, og i år 2014 blev det totalrenoveret og ombygget til skønne boliger. Boligerne i stueetagen er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin, og til boligerne på 1. sal er der indstillet en dørtelefon.

Haugelund
- Afdeling med fællesvaskeri og fælleslokalerHaugelund er beliggende i Duedalen, som ligger ca. 1-2 km. fra Vissenbjergs bymidte. Til afdelingen er der et fællesvaskeri og fælleslokaler, som afdelingens beboere kan anvende mod betaling. Ude ved de nærliggende græsarealer er der sat bordbænkesæt, og der er gode muligheden for opbevaring af cykler, da der hører cykelskur med til afdelingen. Afdelingen tilbyder også gode parkeringsmuligheder, da der er placeret en parkeringsplads ved græsarealer.

Hesbjerglund- Naturskønt og roligt område med dejlige rækkehuseI naturskønne omgivelser i gåafstand til Vissenbjerg bymidte, ligger Hesbjerglund, som er hyggelige røde murstensrækkehuse i et eller to plan. Hesbjerglund blev opført i 1991 og består af i alt 46 boliger, hvoraf de fire er ungdomsboliger. Vi har skønne, grønne fælles udearealer med en sjov legeplads samt hyggelige bordebænkesæt, hvor du kan nyde en stille stund. Hele området er præget af en rolig stemning med masser af grønt og et velorganiseret stisystem. Det store fælleshus rummer både selskabslokale og fællesvaskeri. Derudover har vi gode parkeringsmuligheder samt busforbindelser få hundrede meter fra Hesbjerglund.

Kildebakken
- Fine udearealer og gode parkeringsmulighederDenne afdeling tilbyder forskellige goder, og til beboerne på Østergade er der et skønt fællesvaskeri som beboerne kan anvende mod betaling, hvor imod beboerne på Østervang kan leje afdelingens fælleslokaler til sociale arrangementer. Ved afdelingen er der skønne udearealer, hvor beboerne kan nyde naturens smukke efterårsfarver, mens en kop kaffe nydes ude ved bordbænkesættene. På Nørrevænget er der aflåste cykelskure, og der er generelt rigtige gode parkeringsmuligheder i hele afdelingen.I afdelingen er det kun tilladt og medbringe mindre husdyr, dvs. hunde og katte er ikke tilladt.

Nærområdet- Skøn natur og gåafstand til bymidtenHesbjerglund ligger i Vissenbjerg som er en hyggelig by i Assens kommune beliggende ca. 21 km fra Assens og 17 km fra Odense. Der er et velorganiseret stisystem fra Hesbjerglund, så du hurtigt og sikkert finder vej til både skole, daginstitutioner, idrætscenter og indkøb. Du har også mulighed for at tage bussen, der afgår i nærheden af Hesbjerglund. Derudover ligger motorvejen ikke langt derfra, og på ca. 20 minutter er du i Odense Centrum. Tog afgår fra Aarup ca. 5,5 km fra Vissenbjerg. Vissenbjerg har flere seværdigheder, såsom Terrariet med Skandinaviens største krybdyrsamling. Du kan læse mere om Vissenbjerg på Assens Kommunes hjemmeside.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Vissenbjerg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Vissenbjerg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.