Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Rosenvænget, 5580 Nørre Aaby

Økonomi *

Husleje

7.626,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
958,00 kr.
- Vand
525,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
41.361,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flyt ind i en lækker, moderne og tidssvarende bolig, der enten er opført eller renoveret i 2019.
Alle boliger har velindrettede køkken-alrum med gode hårde hvidevarer, der ligesom badeværelserne opføres i tidløse, stilrene og lyse toner. Opvarmning sker med gulvvarme, og i hver bolig bliver der etableret et miljørigtigt ventilationsanlæg for at fremme og optimere indeklimaet. Gulvene bliver lagt i flotte lyse træsorter - dog med undtagelse af i køkken og på badeværelse, hvor der kommer lys flisebelægning. Vinduespartierne i boligerne giver et attraktivt lysindfald.

Rosenvænget, det gl. rådhus
Boligerne på Rosenvænget i det gamle rådhus er særdeles velegnede til seniorer, gangbesværede og handicappede, da de er udstyret med lave dørtrin og elevator.
Der er etableret 45 parkeringspladser til bebyggelsen.

Beboerne
Bebyggelsen er velegnet for alle. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv. Alle forslag og ideer til at gøre vores hverdag lidt bedre og skabe kontakter mellem beboerne, hilser vi velkommen.
Indret dig som du vil
Når du bor hos os, kan du indrette dig, som du vil. Vi arbejder på at skabe et godt miljø for alle beboere, hvor du er med til at bestemme, hvordan tingene skal fungere.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Nørre Aaby?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Nørre Aaby. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.