Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Kornelparken, 9310 Vodskov

Økonomi *

Husleje

5.330,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.875,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
67 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hyggelige rækkehuse med terrasse og have.

Ligger i naturskønt område ved Hammer Bakker.

Afdelingen er opført i 1989 og indeholder 16 ældre- og handicapvenlige boliger. Boligerne er anlagt med en hyggelig overdækket glasarkade imellem, som bl.a. benyttes som samlingssted for beboerne.

Alle boliger indeholder komfur og emhætte, og der hører desuden parkeringsplads samt skur. Afdelingen råder over fællesvaskeri med tørretumbler og strygerum.

A´conto varme og vand kræves over huslejen. El betales direkte til leverandør.

Der er fællesantenne (stofa). udlejer sørger for til- og afmelding.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat. Afdelingen er tilsluttet STOFA. udlejer sørger for til- og afmelding. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Vodskov?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Vodskov. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.