Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Villa i Glamsbjerg

Økonomi *

Husleje

6.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.400,00 kr.
- Depositum
20.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
140 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Lejeperiode
indtil 1. november 2022
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt
Ja

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Villa på ca. 140 kvadratmeter i rolige omgivelser tæt på skov, skole og indkøb. Helt uforstyrret have. Der er fint køkken, 2 stuer ensuite. Toilet i stueplan og bad/toilet på 1. salen. Der er stor lækker træterrasse og 2 udgange fra huset til den. På førstesalen er der stort soveværelse, et rummeligt teenageværelse og et børneværelse. Der er fjernvarme og endvidere brændeovn. Fuld kælder. Forbrug afregnes a conto.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Glamsbjerg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Glamsbjerg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.