Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Om boligportalen Akutbolig.dk

Større gennemsigtighed på lejeboligmarkedet

Vi lancerede Akutbolig.dk i 2011 med det formål at gøre det nemmere for danskerne at være boligsøgende. Som boligsøgende dengang, savnede vi en platform, som kunne give et samlet overblik over ledige lejeboliger og større gennemsigtighed på lejeboligmarkedet - derfor skabte vi Akutbolig.dk

Akutbolig.dk er i alt sin enkelhed en søgemaskine for ledige lejeboliger, som er til overtagelse indenfor den nærmeste fremtid. Vi samler hele tiden de nyeste boligannoncer, blandt andet fra vores samarbejdspartnere og avanceret crawling teknologi, så du som boligsøgende altid hurtigt og nemt kan finde frem til ledige lejeboliger, der matcher dine behov.

Vi håber herigennem at hjælpe med at skabe et bedre lejeboligmarked i Danmark med større gennemsigtigt for boligsøgende, som vi selv ville have ønsket det, de gange vi har været boligsøgende. Akutbolig.dk er skabt af en række personer med mange års erfaring inden for internettjenester. Ønsker du at komme i kontakt med os, så henvend dig vha. kontaktoplysningerne her.

Presseomtale

Udpluk af omtale af Akutbolig.dk og Boligbesked.dk ApS, som Akutbolig.dk er drevet af.