Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Om boligportalen Akutbolig.dk

Større gennemsigtighed på lejeboligmarkedet

Vi lancerede Akutbolig.dk i 2011 med det formål at gøre det nemmere for danskerne at være boligsøgende. Som boligsøgende dengang, savnede vi en platform, som kunne give et samlet overblik over ledige lejeboliger og større gennemsigtighed på lejeboligmarkedet - derfor skabte vi Akutbolig.dk

I dag er Akutbolig.dk det sted, hvor danskerne går hen for at finde hjem, uanset om de søger i nord, syd, øst eller vest. Her annonceres dagligt nye ledige lejeboliger på tværs af landet fra en lang række af udlejere - både private og professionelle, store og små udlejere, hvis boliger, du sikkert og nemt kan søge iblandt.

Vi har nemlig fortsat fokus på- og arbejder hver dag for at skabe et bedre lejeboligmarked i Danmark, med større gennemsigtighed for boligsøgende, og som er sikkert og nemt at tilgå - præcis som vi selv ville have ønsket det, de gange vi har været boligsøgende.

Holdet bag

Akutbolig.dk er skabt af en række personer med mange års erfaring med internettjenester på boligmarkedet. Ønsker du at komme i kontakt med os, så henvend dig vha. kontaktoplysningerne her.

Presseomtale

Udpluk af omtale af Akutbolig.dk.