Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejebolig med forkøbsret

Økonomi *

Husleje

7.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.000,00 kr.
- Depositum
21.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
166 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beliggende i den midterste del af Struer centrum findes denne fantastiske ejendom beliggende på Fjordglimt. Fjordglimt er opbygget som et vedligeholdelsesfrit hus med dejlig vestvendt gårdhave, masser af lys og luft og ingen bøvl - en 2-plans villa med rustikt præg. Vi går ind i bryggerset, som er den naturlige indgang. Her findes opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og et godt bryggersrum. Videre herfra går vi ind i et velfungerede køkken⁄alrum⁄spisekøkken med masser af bordplads og siddeplads - en dejlig base for at komme videre i huset. Videre i huset har vi en lille mellemgang, der giver adgang til et gæstetoilet samt adgang til en stor, dejlig vinkelstue med maghonigulve med masser af lys og luft et dejligt lysindfald fra alle sider. Herudover er der naturligvis udsigt over den særdeles spændende og velfungerende gårdhave mod vest. Via en trappe til 1. sal har vi et flot og funktionsrigtigt badeværelse, der er lys, luft og masser af plads. Herudover et godt børneværelse, depotværelse⁄ kontor samt et stort rummeligt, lækkert soveværelse med altan vendende mod vest. En stol på altanen, og du kan nyde solen her før sengetid.

El, vand og varme afregnes direkte til Struer Forsyning.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Struer?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Struer. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.