112 lejeboliger i Slagelse
Besked om nye lejeboliger i Slagelse?
Modtag en e-mail, hver gang der kommer en ny ledig bolig i Slagelse - helt gratis!*Servicen kan nemt afmeldes igen
Byer i nærheden
Slagelse
På Sjællands vestkyst ligger Slagelse Kommune. Her er der 180 kilometer kystlinje og adgang til 900.000 arbejdspladser inden for en times transport. Der er kun en times transport til København og 30 minutter til Odense. Der er 7 uddannelsesinstitutioner - fra gymnasium, til erhvervsskole og universitet og mere end 100 uddannelser. I Slagelse Kommune bor der cirka 80.000. I Slagelse by bor der cirka 33.000.
Boliger i Slagelse
I Slagelse er der gode muligheder for at finde en billig bolig. Med de 180 kilometer kystlinje er der også gode muligheder for at komme til at bo nær vandet, men så er prisen selvfølgelig også derefter. Der er dog generelt langt fra “Københavnerpriserne” til priserne på ejerboliger, parcelhusgrunde/nybyggeri og boliger til leje i Slagelse.
Der er 8 almene boligselskaber i Slagelse, hvis lejelejligheder ligger spredt ud over Slagelse og omegn. Boligselskaberne moderniserer løbende deres gamle lejemål, men opfører også helt nye. Der er også flere virksomheder som har lejeboliger i Slagelse til privat udlejning. De boliger, der udlejes privat er oftest uden venteliste, mens mange af de almene boliger kræver opskrivning på venteliste - særligt nybyggeriet.
Er man studerende i Slagelse eller skal man studere i Slagelse så er det oplagt at igangsætte projekt “find lejebolig” blandt byens mange studieboliger. Boligerne ligger centralt, ligesom alle uddannelsesinstitutionerne. Både Slagelse Boligselskab, Boligforeningen FOB og flere private udlejere har studieboliger og ungdomsboliger i Slagelse. Hvis man ikke får én lige til studiestart, kan man være heldig, at man kan starte med at fremleje en anden studerendes bolig i en begrænset periode. Der er eksempelvis en del af de studerende, der læser på Syddansk Universitet i Slagelse, der tager et af deres semestre i udlandet og imens fremlejer de deres studiebolig. Man kan også vælge at søge en almindelig lejebolig - enten alment eller privat. Fordelen er her at udvalget er lidt større samt at lejeperioden er ubegrænset. For studerende på erhvervsuddannelser på Erhvervsskolen Selandia er det muligt at bo på Selandias skolehjem.
Fritidsaktiviteter i Slagelse
Slagelse har to shoppingcentre - Vestsjællandscentret og Galleriet - som ligger midt i byen. De er omgivet af små hyggelige gågader og mere åbne pladser med specialbutikker og spisesteder. Schweizerpladsen er særligt populær. Der er mange caféer og restauranter og godt med plads. Det er her man mødes, når der er noget at fejre - eksempelvis når der er Slagelse festuge, kulturnat eller når der skal ses landskamp på storskærm.
Kun 20 minutters gang fra centrum ligger Lystskoven og Studentersøen, hvor folk tager hen med en picnickurv eller en fiskestang. I søen kan man fange både gedder, suder og karper. Vil man have lidt mere sved på panden, kan man benytte “Fodsporet”. “Fodsporet” er navnet på en 51 kilometer lang natursti, som er en bred asfalteret sti. Her kan man gå, løbe, skate eller cykle. Langs stien er der træningsfaciliteter, naturlegepladser, bålhytter og shelters. Et andet populært sted at tage hen er Anlægget. Her er der en legeplads, en labyrint af bøgehække og en sø, hvor man kan fodre ænder, men også bål og grillplads til fri afbenyttelse. Langs kysten ved Slagelse er der mange badestrande med badebroer, borde, bænde, beachvolley baner og gode toiletforhold. På vandet kan man gennem forskellige vandsportsklubber og foreninger i Slagelse blive en haj til at dykke, windsurfe, kitesurfe og SUP’e. Midt i Slagelse by ligger Slagelse Musikhus, hvor der hvert år afholdes cirka 100 arrangementer med store og små navne inden for musik, foredrag og comedy. Slagelse har også sit eget teater, biograf, svømmehal og kulturhus.
Vil du vide mere om Slagelse?
Slagelse Kommune har på deres hjemmeside udgivet et helt magasin til tilflyttere, hvor man kan lære endnu mere om Slagelse. Magasinet hedder “127 gode grunde til at flytte til Slagelse Kommune”. På Slagelses Kommunes hjemmeside findes der også meget indhold målrettet tilflyttere. Der er blandt andet en lang række videoer, hvor forskellige mennesker fortæller om deres oplevelse med at flytte til og bo i Slagelse. Der linkes også til et program på DR1, der hedder “Glimt af Danmark”, hvor der er et afsnit, der handler om Slagelse.
Vil du vide mere om, hvad der sker i Slagelse, så findes der en app, der hedder “Oplev Slagelse”. I app’en kan man få overblik over alle aktuelle events og arrangementer i hele Slagelse Kommune. Om alt fra koncerter, foredrag, udstillinger, optog til fodboldkampe og sportsturneringer.